Wählen Sie die Plattform, von der Sie die Bewertungen sehen möchten

5.0
Based on 10 Reviews
Hans & Annemarie
Hans & Annemarie
02/07/2024

Top!

Voor de zesde keer waren wij jullie gasten. Dat zegt eigenlijk al alles. We hebben het weer zó ontzettend naar ons zin gehad bij jullie. Alles was top! Jullie zijn top!

John & Nora
John & Nora
26/11/2023

voortreffelijk

Na zeven jaar was het superfijn om weer terug bij Jeroen en Marleen te zijn!
Wat een geweldige gastvrouw en gastheer.
Het ontbrak ons aan niets. Wat een mooi, smaakvol en compleet ingericht appartement.
En wat is de tuin bijzonder mooi aangelegd. Prachtig!
Wij hebben weer volop genoten en komen zeker nog eens terug.

Irene en Jurgen
Irene en Jurgen
18/09/2023

The best!

We stayed for more than a week with Marleen and Jeroen, while we planned for 3 days! Need I say more? The place as far better than the pictures tell, and these are already stunning.
Marleen and Jeroen are true hosts, the appartments top notch.
I 'll be back!

18/08/2023

👌👌👌

Wij verbleven in augustus 2023 in Colpo di Fortuna. Een waanzinnig mooie locatie; een heerlijk zwembad, een zeer compleet en met smaak ingericht appartement en een mooie tuin. Het is er heerlijk rustig.
Jeroen en Marleen zijn gastheer en gastvrouw zoals je ze wenst.
De omgeving is prachtig.
Kortom; een plek om het goede leven te vieren!

Hans & Annemarie Wildschut
Hans & Annemarie Wildschut
09/07/2023

Colpo di Fortuna, the place to be

Ook dit jaar was Colpo di Fortuna de bestemming voor onze zomervakantie. Deze keer verbleven we in appartement O’Viv, een fijn, van alle gemakken voorzien en fraai ingericht appartement voor twee personen met een ruim, eigen, terras.
Wat was het weer genieten…..van het warmste welkom dat we ons kunnen wensen, van de hartelijkheid en gezelligheid van Jeroen en Marleen, van het fantastische uitzicht, waar we nog steeds niet genoeg van kunnen krijgen, van het heerlijke zwembad, van de paradijselijke tuin, die volop in bloei stond en waar de vlindertjes om ons heen fladderden….

We missen het, het met een glas heerlijke wijn uit le Marche op “ons” terras of op een van de bankjes op het grote terras zitten en simpelweg kijken en genieten van al het fijns en moois dat Colpo di Fortuna te bieden heeft.

Colpo di Fortuna, wij kennen geen fijner en mooier onderkomen als “uitvalsbasis” voor onze tripjes naar authentieke dorpjes, de Monti Sibillini, de Adriatische kust, onderweg genietend van de prachtige natuur van le Marche. Het is voor ons the place to be en we weten het nu al: tot volgend jaar/ci vediamo l’anno prossimo!

Unique!

We had a wonderful and relaxing week in Colpo di Fortuna. The location is unique, very quiet and one has a stunning view into the valley and the nearby mountains. The gorgeous garden is nicely shaped and layered, and during our stay it was blossoming all the way down to the beautiful swimming pool. We have never seen so many butterflies at the same time and the fireflies in the evening gave a very special feeling.
Our apartment O’Viv was style-fully and high quality furnished and very well equipped.
The hosts Marleen and Jeroen are lovely and very hospitable people. We were impressed by their passion for Italy and their adventure “Colpo di Fortuna”. Indeed, we wish them many “strokes of luck”.

Hans en Masja Heijdeman
Hans en Masja Heijdeman
28/06/2023

De magie van een tuin

Het is toch altijd weer bijzonder wanneer je ervaart dat de realiteit het verwachtingspatroon overtreft. Dat overkwam ons weer eens tijdens het verblijf in Colpo di Fortuna in Gualdo, Le Marche, Italie in juni 2023
Want wat is Colpo di Fortuna een top accommodatie, waar we ons als gasten zeer welkom voelden. Het appartement (wij hadden appartement Gualdo) is erg fraai en smaakvol ingericht, heeft uitstekende bedden, bevat een prima keuken en heeft een heerlijk ruime design badkamer.
Maar het was vooral de tuin die onze verwachtingen verre overtrof; het zwembad ligt een 50 tal hoogtemeters lager dan de appartementen, maar het pad er naar toe heeft iets magisch met veelkleurige planten en struiken, geurende kruiden, honderden vlinders en vijgen-, noten- en olijfbomen. Dat in combinatie met prachtige vergezichten op de Monti Sibillini (een absolute aanrader om daar een tocht doorheen te maken) maakt deze terrassen tuin tot iets unieks.
Het zwembad is goed, ook ingericht met top materialen en een prima plek om de mede gasten te leren kennen.
De gastvrijheid van Marleen en Jeroen is groot en ze zorgden ervoor dat wij ons zeer welkom voelden. De natuur rond Gualdo en Sarnano is indrukwekkend; het aantal toeristen dat we zijn tegengekomen was laag en ook hier zijn er zeer vriendelijke Italianen.

We raden Colpo di Fortuna zeker aan als u op zoek bent naar een rustig en mooi appartement met zwembad en waanzinnige tuin in een prachtige omgeving.

UK version:

Still, it is always special when you experience that reality exceeds expectations. That happened to us again during our stay at Colpo di Fortuna in Gualdo, Le Marche, Italy in June 2023
Because what a top-notch accommodation Colpo di Fortuna is, where we felt very welcome as guests. The flat (we had flat Gualdo) is very beautifully and tastefully furnished, has excellent beds, contains a fine kitchen and has a wonderfully spacious designer bathroom.
But it was above all the garden that far exceeded our expectations; the pool is some 50 or so altitude metres lower than the appartments, but the path to it has something magical with multicoloured plants and shrubs, fragrant herbs, hundreds of butterflies and fig, nut and olive trees. That combined with magnificent views of the Monti Sibillini (an absolute must to make a trek through them) makes this terraced garden something unique.
The pool is good, also furnished with top-notch materials and a great place to get to know fellow guests.
Marleen and Jeroen's hospitality is great and they made us feel very welcome. The nature around Gualdo and Sarnano is impressive; the number of tourists we encountered was low and there are very friendly Italians here too.

We definitely recommend Colpo di Fortuna if you are looking for a quiet and beautiful appartment with pool and insane garden in a beautiful setting.

Frank & Lisette
Frank & Lisette
25/06/2023

Hof van Eden

Wat een prachtig verblijf hebben Jeroen en Marleen gemaakt met Colpo di Fortuna. Deze perfecte gastheer/gastvrouw trakteren de tijdelijke bewoners op een appartement van alle gemakken voorzien, een paradijselijke tuin, een mooi zwembad en een warm welkom.

Jacqueline Hakkens & Gerrit Toes
Jacqueline Hakkens & Gerrit Toes
21/05/2023

Een heerlijke plek om tot rust te komen...

We hebben een ontzettend fijn verblijf gehad in Colpo di Fortuna. Een mooi appartement met een heerlijk bed en van alle luxe voorzien. Jeroen en Marleen zijn zeer gastvrij; je voelt je er meteen thuis. Verder is de omgeving prachtig en het uitzicht onovertroffen!

Ken & Akiko Everett
Ken & Akiko Everett
14/05/2023

One of a kind

We are an Australian/Japanese couple who have lived as well in New York, Singapore, London, and Italy... But, NOWHERE have we stayed on a property like this....full of so much ingenuity, quality and comfort. What else is there to say? We give Colpo Di Fortuna an unreserved endorsement.

9.9
Based on 11 Reviews

Eccezionale

Prachtig appartement. Werkelijk aan alles gedacht. Fantastische keuken, oven, vaatwasser, goed koffiezetapparaat, ruim voldoende servies, enz. BBQ. Wasmachine, droger, buitenkeuken. Alles is er. Prachtige tuin met zwembad. Ook hier weer aan alles gedacht. En last but not least de geweldige gastvrijheid en zorgzaamheid van Marleen en Jeroen.

10.0
Ineke 05/06/2024
booking.com

Fantastische locatie met een prachtig uitzicht en heerlijk, luxe appartement

Fantastische locatie met een prachtig uitzicht en heerlijk, luxe appartement. Alles klopt, werkelijk overal is over nagedacht. Een complete keuken met fijne wijnglazen en een goed koffieapparaat (met genoeg bonen) en melkopschuimer. Sonos. Goede bedden, fijne douche, en volop handdoeken aanwezig. We hadden zelfs een kleine kamado met kolen. Een heerlijk zwembad met meer dan genoeg bedjes. Een prachtige gemeenschappelijke tuin met een buitenkeuken en grote eettafel. Alles is goed onderhouden. Wij hebben genoten van de locatie én de gastvrijheid van Marleen en Jeroen.

10.0
Stephanie 01/10/2023
booking.com

Eccezionale

Posto incantevole per rilassarsi immersi nella natura. Appartamenti dotati di ogni comfort, curati nei minimi particolari e di gran gusto. Abbiamo apprezzato molto l'ospitalità di Marleen e Jeroen e consiglio davvero molto la bellezza e la pace di questo posto.

10.0
Laura 28/08/2023
booking.com

Spettacolare

Appartamento accogliente con tutto il necessario ed arredato con molto gusto, spazio esterno ampio e vivibile con diverse zone in cui rilassarsi, piscina spettacolare. I proprietari molto gentili. Molto vicino a Sarnano, lago di Fiastra e altri luoghi di interesse. Non posso fare altro che consigliarlo .

10.0
Corradino 20/08/2023
booking.com

Relax assuluto

Bellissimo angolo di pace. Si gode di una vista stupenda sulle colline e le montagne marchigiane. Ci sono solo 3 appartamenti nell’ agriturismo quindi si gode sempre di moltissima pace. La struttura è nuova e curatissima sia nell’ arredamento sia nella manutenzione, c’è la possibilità di fare il barbecue in giardino. Gli host sono molto accoglienti ma non invadenti e hanno dei bellissimi cani e gatti. Nelle vicinanze ci sono escursioni da fare sui monti sibillini (consiglio le lame tosse) e degustazioni di vini (consiglio cantina saputi). Perfetto per chi vuole una vacanza all’insegna del relax, del buon cibo e del buon vino

10.0
Matteo 15/08/2023
booking.com

Wow-factor in Le Marche (Gualdo

Bij aankomst werden we warm welkom geheten en werd alles uitgelegd. Wat in eerdere reviews werd geschreven over gastvrijheid, high-tech snufjes klopt helemaal. Dat laatste zijn de oplaadpunten voor telefoon bij het zwembad, de Sonos boxen die je hier naartoe kunt meenemen en de fitnesplek. Wij zaten in appartement 'Amsterdam' met eigen tuin en bbq. Ieder appartement heeft een eigen bbq. Buiten is een gemeenschappelijke tafel voor 10 personen. Hier hebben we heerlijk ontbeten met een fantastisch uitzicht op de bergen. De bergen (klein skigebied) is op een half uur rijden. Vanuit het appartement loop je de terassentuin in waar verschillende zitjes zijn gecreëerd. Het zwembad is te bereiken via een trap of via het pad door de tuin. Prachtig aangelegd!! Bij de appartementen is een overkapping/buitenkeuken gemaakt. Ook hier is de mogelijkheid gemaakt om te kunnen eten/drinken/genieten. We hebben heerlijk genoten van de locatie en de gastvrijheid van Marleen en Jeroen. Onze grote bewondering voor wat jullie hier hebben opgezet!!! We komen zeker terug.

10.0
Janet 12/08/2023
booking.com
facebook
recommends

Het is toch altijd weer bijzonder wanneer je ervaart dat de realiteit het verwachtingspatroon overtreft. Dat overkwam ons weer eens tijdens het verblijf in Colpo di Fortuna in Gualdo, Le Marche, Italie in juni 2023 Want wat is Colpo di Fortuna een top accommodatie, waar we ons als gasten zeer welkom voelden. Het appartement (wij hadden appartement Gualdo) is erg fraai en smaakvol ingericht, heeft uitstekende bedden, bevat een prima keuken en heeft een heerlijk ruime design badkamer. Maar het was vooral de tuin die onze verwachtingen verre overtrof; het zwembad ligt een 50 tal hoogtemeters lager dan de appartementen, maar het pad er naar toe heeft iets magisch met veelkleurige planten en struiken, geurende kruiden, honderden vlinders en vijgen-, noten- en olijfbomen. Dat in combinatie met prachtige vergezichten op de Monti Sibillini (een absolute aanrader om daar een tocht doorheen te maken) maakt deze terrassen tuin tot iets unieks. Het zwembad is goed, ook ingericht met top materialen en een prima plek om de mede gasten te leren kennen. De gastvrijheid van Marleen en Jeroen is groot en ze zorgden ervoor dat wij ons zeer welkom voelden. De natuur rond Gualdo en Sarnano is indrukwekkend; het aantal toeristen dat we zijn tegengekomen was laag en ook hier zijn er zeer vriendelijke Italianen. We raden Colpo di Fortuna zeker aan als u op zoek bent naar een rustig en mooi appartement met zwembad en waanzinnige tuin in een prachtige omgeving.

facebook
recommends

Colpo di Fortuna, wat een topaccommodatie in le Marche! Voorheen bekend onder de naam Villa NuMoViv, na de aardbevingen noodgedwongen een aantal jaren gesloten geweest en nu op een geweldige manier terug onder de naam Colpo di Fortuna. Wij verbleven hier de laatste twee weken van augustus in app. Amsterdam en we hebben het heerlijk gehad! Het appartement heeft een erg fraai en smaakvol interieur, uitstekende bedden, een fantastische keuken, een badkamer waar ik terstond verliefd op werd en een eigen tuin, waar je ‘s middags lekker in de schaduw kunt zitten. Wat was het fijn om de dag te beginnen met een kop koffie onder de druivenranken. Wat was het fijn om een duik te nemen in het heerlijke zwembad, dat uitgebreid is met zowel een zonnedeck als een schaduwdeck. Wat was het fijn om tegen de avond op een van de bankjes op het grote, gezamenlijke terras te zitten en te genieten van het prachtige uitzicht tot aan de Monti Sibillini, van de mooie luchten en van het zicht op de bijzonder fraai aangelegde tuin, met fitnessgedeelte en diverse zitjes. Wat was het fijn om gasten van Marleen en Jeroen te zijn! Twee toppers, die je je meer dan welkom laten voelen en met hun gastvrijheid en gezelligheid voor een heerlijk ontspannen sfeer zorgen. We verheugen ons nu al op volgend jaar! Hans en Annemarie

facebook
recommends
facebook
recommends

Alles is al meerdere keren omschreven..... De accommodatie, de locatie, de rust, het uitzicht, de mogelijkheden voor de diverse uitstapjes, en vooral de gastvrijheid van Jeroen & Marleen. Alles tezamen maken een vakantie bij Villa NuMoViv tot een geweldige ervaring en de 'perfecte' vakantie. Wij zijn inmiddels voor de 3e keer in een jaar tijd geweest.....en gaan zeker nog terug 😉

facebook
recommends

Een paradijsje in Italië, met heerlijke comfort en superfijne ontvangst door Jeroen en Marleen... Een gezellige avond met heerlijke wijnen en de lekkerste home made pizza☺️ Wat wil een mens nog meer... Thnxxx Marleen & Jeroen

facebook
recommends

Fantastische plek met een "million dollar view", gerund door leuke, gezellige eigenaren, die ook op restauratief gebied nog wat uitbreidingsambitie hebben! We genieten hier nog even een paar dagen!

facebook
recommends

Op een mooie plek midden in de Marken is een fraai oud pand door Marleen en Jeroen omgetoverd tot een prachtig kleinschalig appartementencomplex. Met een onbetaalbaar mooi uitzicht op de bergen, met veel gevoel voor sfeer ingerichte kamers en een uitnodigend terras is het een heerlijke plek om te vertoeven. Wat het echt bijzonder maakt zijn de twee eigenaren die met veel enthousiasme en liefde hun gasten een onvergetelijke tijd geven!

Jan Hendrikx 01/08/2014
facebook
recommends
4.9
Based on 7 Reviews
google

Een fantastische locatie. Jeroen en Marleen zijn geweldige mensen, gastvrij en hebben met oog voor detail en liefde deze plaats opgebouwd. Een heerlijke plek om te genieten van al het moois dat Le Marche te bieden heeft.

google

Prachtige plek op het Italiaanse platteland. Mooie appartementen vooral de 'Amsterdam' . Luxe uitgerust,tv, Apple tv, iPad, Sonos systeem en perfecte WiFi. Keuken goed uitgerust en prima bedden in de slaapkamers. Prachtig gelegen zwembad en schitterend uitzicht. Kortom fijne en mooie accommodatie.

Review Form - EN (#10)

Leave a Review


GET 10% DISCOUNT

on your stay at Colpo di Fortuna

Stay in touch, subscribe and we will send you a coupon code

Nieuwsbrief - NL

10% RABATT ERHALTEN

über Ihren Aufenthalt in Colpo di Fortuna

Bleiben Sie in Kontakt, abonnieren Sie und wir senden Ihnen einen Gutscheincode

Nieuwsbrief - NL
Review Form - NL (#10) (#11)

Schrijf een review


Review Form - IT (#12)

Lascia una recensione


Jeroen & Marleen | Colpo di Fortuna

Jeroen & Marleen | Colpo di Fortuna

We will reply as soon as possible....

I will be back soon

Jeroen & Marleen | Colpo di Fortuna
Hey there 👋
Hope you are doing fine. How can we help you?
WhatsApp